5 godaste bröden

Jag älskar mackor och skulle nästan kunna leva på te o mackor. Just att jag älskar mackor är en av anledningarna till att jag äter lågkolhydratkost allt som oftast, eftersom det är ett perfekt sätt att få bort mack-suget.

Här bjuder jag er på mina fem favoritrecept och jag blir sugen att baka vart o ett av dem nu när jag ser bilderna och recepten. Men frysen är proppfull så jag måste hejda mig ?

5 godaste bröden

Matrolimpa

Min favoritlimpa som är god som den är men underbar att rosta. Förut hade jag den nästan jämt i frysen men nu var det länge sedan, tyvärr. Det är även Idas favorit så jag tror jag måste baka en omgång snart.

 

Tekakor

 
Supergoda tekakor som passar perfekt att baka med formar, som framför allt barn tycker är kul. Till halloween har jag bakat dem med halloween-formar och här använde jag hjärt-formar eftersom det var Alla hjärtans dag. Vill man så går det jättebra att bara platta ut den till ”vanliga” tekakor.

Grahamsrutor

Att baka bröd i långpanna är snabbt och smidigt och det här brödet är inget undantag. Det blir ett luftigt och gott bröd som du snabbt slänger ihop.
 

Sirapslimpor

Denna söta gamla klassiker gör ingen besviken.

 

Morotsfrallor

Dessa frallor med morötter är ett lättbakat bröd som ger luftiga och goda frallor.

Vill ni se fler recept på limpor, frallor och långpannebröd så hittar ni det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *