Det närmar sig…

Vi hade en liten ”tävling” om vad som skulle hända först – att Idas gips tas bort eller att hennes nya rum skulle vara klart. Ser ut som att rummet kan vinna. I dag blir det färdigtapetserat? Men sen är det det där med listerna som kan ta sin lilla tid att få dit. Alltid så spännande att se hur tapeterna blir när de väl sitter på väggarna och man inte bara ser ett litet tapetprov.

Innan Idas olycka hade vi planer på att åka till Ikea när hennes basket camp var över. Men nu blev det inte så utan vi fick skjuta på Ikea-besöket, kändes inte så kul att åka runt med rullstol på Ikea. Men det blev ju nästan bättre för nu lär rummet hinna bli klart och vi kan köpa grejer dit.

Bra att vi har nå kul att se fram emot för nu handlar annars det mesta om Idas häl, som värker och gör ont? Vi har inte riktigt koll vad det kan bero på, vi har bara våra aningar, och det innebär också att vi inte riktigt vet vad vi ska göra för att minska smärtan. Men nu är det mindre än en vecka kvar till omgipsning och då får de kolla ordentligt på hälen. För så här ont kan hon inte ha nå mycket längre.

Snart börjar vår sovmorgon ta slut och det är dags för oss att göra oss i ordning för några timmar på jobb och skola. Onsdagar är Idas längsta dag och pga det så skippade vi första lektionen som ändå var Idrott där hon inte kan vara med. Så nu får hälen vila ett tag innan det är dags att sitta i rullstolen i flera timmar.

Ha en bra onsdag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *