Fest o konferens

Åh vad jag längtar till Stockholm, måste nog försöka boka in en resa före jul ? De två senaste åren har jag haft två olika resor inbokade till huvudstaden i november, både en bloggresa och en jobbresa. Men i år tror jag inte att det blir vare sig blogg- eller jobbresa.

Konferensen jag brukar vara på med jobbet varje november är i år flyttad till Malmö och det tycker vi är för långt bort och det tar för lång tid för oss att ta oss dit så vi skippar den konferensen i år. Tyvärr!

Det bästa är när konferenser är centralt i Stockholm så att man kan förena nytta med nöje. Perfekt att kunna springa ut och shoppa lite på lunchen, innan flyget går hem eller innan konferensmiddagen. För konferensmiddag vill man ju ha, eller hur? Konferens och fest är de bästa konferenserna ?

En annan fördel när konferensen är i Stockholm city är att när man landar på Arlanda så är det så enkelt och smidigt att kunna ta sig in till city. Så skönt att slippa taxi och bilköer som annars är risken att man hamnar i, för att inte tala om väntan på den förbokade taxin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *