Ny energi

Äntligen börjar det här eländet jag har haft i kroppen att ge sig. Te smakar gott igen och matlusten är tillbaka, nu väntar jag bara på att energin ska återvända också. Men det brukar ju kunna ta någon dag extra, men dagens sovmorgon var precis vad jag behövde trots att jag tyvärr inte sov längre än vanligt. En promenad i solen med ljudbok i öronen ska jag också försöka hinna med.

Nu när matlusten är tillbaka så har jag redan börjat fundera på och planera helgens middagar. Är sugen på nå riktigt fräscht o gott. Leif är sugen på att grilla nån köttbit. Jag som trodde grillsäsongen var över för i år. Men jag hade visst fel.

Nu ska jag stänga ner datorn och fixa frukost. Härliga lugna morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *