Liten påminnelse

Jag sitter i soffan och ser fotboll och njuter av dagens sista kopp te. Är sjukt trött och borde gå och lägga mig men har så svårt att ta mig härifrån. Men nu slutade matchen (vinst för Sverige mot Malta) så då kanske jag lyckas flytta mig till sängen.

Måste sova ordentligt för i morgon är det en stor dag då Isak fyller 18 år? Förstår inte hur det gick till, det var ju alldeles nyss han föddes. Tänk att jag efter i dag bara är vårdnadshavare för ett barn, jag som ser mig som en 3barns-mamma ?

???????

Visst kommer ni ihåg att rösta på mig och Matro i Matbloggspriset Folkets val!

Sista dag att rösta/gilla är 19 oktober.

???????
Så här gör du om du vill hjälpa mig!
1. Klicka på länken här.
2. Gilla Facebook-bilden som ni kommer till, funkar bäst vid en dator. Om du använder mobil eller läsplatta, dvs Facebook-appen så kan du behöva leta dig fram till Matro-bilden först.
3. Tipsa sedan alla ni känner om att de också ska rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *