Helgplaner

En väldigt annorlunda arbetsvecka, då många höga chefer har sagts upp eller sagt upp sig, är snart slut och vi ser fram emot helgen – som vanligt. Men vi börjar den här fredagen lite lugnt då Ida ska till fysioterapeut och det var ingen idé att åka till jobb och skola före det.
Vi hoppas att Ida får ett nytt träningsprogram med lite roligare övningar och lite fler tips på hur hon ska kunna gå och dansa så snart som möjligt. Att hon stukade foten i veckan gjorde ju inte saken bättre, så onödigt och irriterande.

Har ni några roliga helgplaner att dela med er av? Jag har fullt fokus på söndag då Isak fyller 18 år – en stor dag. Jag har en hel del jag måste hinna klart till dess, så känner mig lite småstressad och som vanligt när jag har mycket att fixa så ligger jag vaken på nätterna. Det är så irriterande för det är ju vid stressiga tillfällen jag behöver extra mycket sömn för att orka vara extra effektiv. 
Det är nog dags att börja skriva lite listor för helgen. Det är mitt bästa tips för att få ordning på tankarna och allt som måste göras. Jag älskar listor!

???????

Visst kommer ni ihåg att rösta på mig och Matro i Matbloggspriset Folkets val!

Sista dag att rösta/gilla är 19 oktober.

???????
Så här gör du om du vill hjälpa mig!
1. Klicka på länken här.
2. Gilla Facebook-bilden som ni kommer till, funkar bäst vid en dator. Om du använder mobil eller läsplatta, dvs Facebook-appen så kan du behöva leta dig fram till Matro-bilden först.
3. Tipsa sedan alla ni känner om att de också ska rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *