Bra layout, eller?

Visst spelar layouten på en hemsida roll? 

Nog är det roligare att vara på en sida med snygg layout och där man hittar det man ska. Risken är väl dock att man kanske handlar lite för mycket bara för att det är så smidigt och man hittar så mycket som man egentligen inte tänkt.

Men låt dig inte luras av en snygg hemsida. 

Innehållet är ju så mycket viktigare än utsidan. Som t.ex. om man ska låna pengar vill man ju hellre ha ett seriöst företag med bra villkor än ett företag med snygg och lätthittad hemsida. Eller vad skulle du välja? Det bästa är ju så klart om båda sakerna passar in. Men är man in på en hemsida ofta så lär man sig ju att hitta det man ska också. Så välj definitivt det seriösa företaget om du måste välja.

En bra chatt-funktion är något jag älskar. 

Funderar jag på något vill jag ha svar nu på en gång och helst vill jag slippa ringa (Det är ju faktiskt 2019 och då ringer man inte, man skriver). Halebop är nog min favorit när det gäller snabbhet, kompetens och service. Jag älskar deras chatt och har använt den många gånger och aldrig blivit missnöjd. Se o lär fler företag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *