Tidig morgon

Hur känns det denna måndagsmorgon för er? 

Jag känner mig trött, fast tyvärr börjar det bli ett normal-tillstånd som jag mer o mer börjar vänja mig vid. Gissa om jag längtar till julledigheten och några extra dagar ledigt då jag hoppas att jag kan komma i kapp med sömnen en aning.

Är det någon som har provat ett tyngdtäcke? Jag funderar på att köpa ett för att testa om min sömn blir bättre och om jag kan sova en hel natt utan att vakna förrän jag är utsövd.

I övrigt känns det ändå rätt bra med måndag. Jag har hunnit med en hel del i helgen, både nytta och nöje, och jag har mycket roligt att se fram emot den här veckan. Så det är väl lika bra att köra igång, det är ändå snart fredag och helg igen.

Eftersom barnen är lediga från skolan idag ska jag åka i väg till jobbet alldeles strax. Skönt att få lite plustid på flexen när jag ändå är vaken. I vanliga fall brukar jag stanna hemma och se att åtminstone Ida tar sig i väg utan problem och i tid. Isak klarar sig (oftast) själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *