Gino

Igår blev det en god efterrätt av frukt, bär, choklad och glass som behövde ätas upp. Egentligen ska man ha vit choklad i Gino men nu hade jag en bit Marabou apelsinkrokant som behövde användas upp så då tog jag den så klart.

Jag använde de frukter och bär som står i ”receptet” eftersom det var de som behövde ätas upp, men du kan ta vad du vill. Det vanligaste är nog kiwi, banan och jordgubb tror jag.

Gino

hallon
vindruvor
apelsin
clementin
mango
banan
finhackad choklad

Skala och dela frukt och bär i mindre bitar.
Lägg i en ugnsform.
Finhacka chokladen och strö över all frukt.
Tillaga i 250 grader (och grill) i några minuter.
Passa noga, chokladen bränns lätt.
Servera till glass.

Frukt, bär och choklad
Passa ordentligt i ugnen, chokladen bränns lätt ?

Nu är jag på väg in till stan för middag med två barndomskompisar. Jag hade tänkt ta en skön, men lite halkig, promenad dit. Jag vaknade med huvudvärk i morse och då brukar promenader vara bästa medicinen. Men nu märker jag ju att det regnar ute och jag vill inte komma blöt till restaurangen så det blir nog ingen promenad, tyvärr. Men alltså vad är det här för väder? Regn i slutet av december! Så vill vi inte ha det.
Sedan blir det hem o sova inför morgondagens jobbdag. Jag är inte speciellt laddad och motiverad, men ibland måste man ju även göra tråkiga saker. Men jag hade verkligen behövt en lång ledighet utan avbrott för att koppla av och ladda om inför våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *