Fullt hus till söndagsmiddan

Vi avslutade helgen på bästa sätt genom att bjuda brorsan med familj på söndagsmiddag. Ingen söndagsångest på hela dagen. Vi fick en mysig stund med fullt med folk runt bordet. Love it! Jag älskar vårt kök och köksbord där vi ryms flera stycken, igår var vi 13 stycken och vi skulle nog kunna klämma in nån fler.

Till middag gjorde vi köttfärsbiffar med pesto och basilika som vi serverade till kokt potatis, brunsås, vegetarisk gryta, broccoli, caprese och sallad. Våra köttfärsbiffsmiddagar blir alltid populära, jag tror vi måste bjuda på det oftare. Det är verkligen så himla gott, hela familjen älskar det och även våra gäster verkar gilla det varje gång.

När vi nu hade gäster passade jag på att ha lite frysrens till efterrätt. Kändes så onödigt att baka nytt när jag hade saffranssnittar, äppelpaj, pepparkakspaj med äpplenlchf-hallonmuffins och glass i frysen samt pepparkakor och Oreo Strawberry cheesecake i skafferiet. Så det blev en liten efterrättsbuffé av rester. Inte illa!

I dag har det varit full fart hela da’n och det blev inte middag förrän 19-tiden och efter middan har jag jobbat med en del administrativa grejer så nu är jag värd en stor kopp te och lite soff-häng ett tag. 
Hoppas er start på veckan har varit bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *