Bra trots allt

God morgon på er, hoppas ni har vaknat till en bra dag ?
Känns skönt att sista januari-veckan är här för jag tror att februari blir något lugnare och bättre. Jag hoppas dessutom att vi får flytta till våra nya jobb-lokaler under februari, för nu har vi väntat länge nog. En av sakerna som just nu gör att det dröjer med flytten är att våra nya datorskärmar inte har kommit och de skickas med båt numera, inte med flyg så det tar lite tid. Men den som väntar på nå gott…
Jag har en förkylning som lurar i kroppen som inte riktigt kan bestämma sig om jag ska bli sjuk eller inte. Jag försöker skrämma bort den med ingefärashots och c-vitamin-boost med apelsiner. Vi får se längre fram vem som vinner, just nu är det lite varannan dag.

På grund av förkylningen och att det har blivit lite kallare ute så skippar jag, tyvärr, morgonpromenaden till jobbet idag. Jag hoppas att jag känner mig hyfsat pigg när jag ska hem för jag mår så mycket bättre när jag får promenera.

Kom ihåg att även måndagar kan vara bra?
Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *