Nu kör vi!

Onsdagkväll och det känns att det är nedförsbacke nu ⛷

Helgen känns nära och veckans två tråkigaste dagar är avlägsna o glömda. Imorgon kommer Leif hem efter att ha jobbat borta i veckan, så hans och Isaks helg börjar redan då. Lite avundsjuk är jag på de två som har 3-dagarshelg med ledig fredag. Lyx!

Vilken helg det kommer bli! ?

Alla hjärtans dag på fredag och Mello-yra i Luleå på lördag. Jag ska inte vara på plats, jag är ju mer en schlagergalning och det är ju inte mycket till schlager numer i Melodifestivalen. Trots det så sitter jag klistrad varje lördag men jag håller mig till tv-soffan där jag kan pyssla med annat.

Alla hjärtans dag måste firas, eller? ?

Självklart vill jag äta nå gott och mini-fira kärleken lite på den ganska kommersiella Alla hjärtans dag, det gör vi varje år. Nu när 14 februari infaller på en fredag känns det ännu mer självklart. Men det blir nog bara jag och Leif till middag då Isak åker till Kalix och Ida kommer ha övernattningsgäster och de har egna middagsplaner. Men jag har inte hunnit planera och fundera på vad vi ska äta för gott. Jag vet inte ens vad vi ska äta imorgon ?

Även söndag innebär fest ?

Det här kommer bli en söndag med guldkant då vi är bjudna på 40-årskalas med bubbel och tårta. Känns som ett perfekt avslut på en helg. Kanske borde man avsluta alla helger så ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *