Smile

God morgon!
Ville bara säga åt er att njuta av dagen, le och ha det så bra som man bara kan ha det på fredagar ?
Själv ska jag snart åka i väg till jobbet och det innebär att jag har jobbat full dag redan vid 3-tiden och jag kan börja njuta av helgen lite extra tidigt. Älskar vår flextid och älskar att vara tidigt på jobbet, det är något speciellt med att jobba då. Så skönt att börja morgonen med lugn, men jag tycker lika mycket om allt snack o rörelse som blir när arbetskamraterna börjar droppa in en efter en.
Efter att ha haft eget arbetsrum i nästan alla år som jag jobbat sitter jag nu i kontorslandskap med åtta andra och det går riktigt bra. Jag har lätt för att skärma av när andra snackar och har då inga problem med att fokusera på mitt. 
Ikväll tror jag att jag ska fira med lite bubbel ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *