En dag på slottet

På fredag efter sportlovet ska vi ha en planeringsdag på jobbet. Så efterlängtat! Jag älskar att planera och styra upp jobbet så att alla jobbar mot samma mål, verksamhetens uppsatta mål. Blir så konstigt annars ?
Vi ska hålla till på Kulturens hus i Luleå, men vilken dröm det vore att få ha nästa planeringsdag eller konferens på ett vackert slott. Uppe i norr har vi inte så många slott. Undra om vi ens har något? I södra Sverige verkar det ju krylla av dem. 
Jag såg att Johannesbergs Slott ligger bara 20 minuter från Arlanda. Det vore ju perfekt för oss med en konferens nära Arlanda, vi som kommer med flyget till just Arlanda om vi flyger söderut.
Åh där skulle jag trivas! Jobba med verksamhetsplanering på dagarna, äta gott på kvällarna och sova kungligt på nätterna. Se’n skulle det ju inte vara helt fel med en vinprovning också, eller kanske en champagneprovning till o med.
Men det viktigaste när man är i väg på konferenser med övernattning är att det inte är för fullbokat program så man även hinner se sig om i de vackra omgivningarna, ta ett pass på gym eller några vändor i bassängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *