Soliga Luleå

Vilken underbar dag☀️
Luleå visade sig från sin absolut bästa sida idag, klarblå himmel och strålande sol.

Men det underbara började redan i natt då jag fick sova i min egna säng med mina egna kuddar. I morse duschade jag riktigt varmt o länge i bästa duschen och sedan åt jag frukost länge o drack flera koppar te ur bästa kopparna.
Borta bra men hemma bäst stämmer så bra in på mig. Jag tycker om att vara på semester men jag älskar verkligen att vara hemma. Och dagar som denna måste man ju älska Luleå och vårvintern, bästa årstiden.
Vid lunchtid tog vi en promenad på isvägen medan Ida åkte skidor bredvid oss på ett skoterspår. Sedan gick vi hem och grillade varma mackor som vi satt ute på altan o njöt av. Det var sååå varmt där vi satt i solen och fikade o lyssnade på takdroppet. Så mysigt!

Till middag bjöd Olivia på Spaghetti al Pomodoro som vi åt framför hockeyn❤️ Vilken lyx att bli bjuden på go’middag av stora dottern. Men disken fick jag ta hand om ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *