F.r.e.d.a.g

Det blev inte många timmars jobb i dag. Jag var så omotiverad och hade svårt att komma på nå vettigt att göra i jobbväg, så jag flexade ut och började storstäda istället. Så skönt att ha det gjort inför helgen, älskar känslan av ett nystädat hus. Nästan så att jag måste åka o köpa en bukett blommor imorgon för att fira att huset är nystädat och att min karantän är över.

Alltid när jag har nystädat så får jag sån lust att baka. Inte så konstigt eftersom det är mycket roligare att vara i köket när det är välstädat. Men så onödigt att börja stöka ner och damma med mjöl precis när man har skurat.

Få se om jag ändå kanske bakar lite i morgon för jag har faktiskt ett paket jäst som håller på att gå ut. Måste ju använda upp jästen som är sån bristvara. Jag tycker det är lite lustigt att helt plötsligt verkar alla vilja baka.

Till middag fick vi besök av Olivia o Emil som vågade sig hit nu när mina hostningar mest bara är små harklingar.

Vi bjöd på
älg-ryggbiff och stekt halloumi
ugnsrostad potatis, morötter, rotselleri, palsternacka och zucchini
Dessutom hade jag gjort två olika sallader, 
rödbetor och fetaost på salladsbädd och
en vanlig sallad med mozzarella.

Som vanligt hade vi riktigt mysigt och satt länge o åt och pratade. Underbar start på helgen, fast lite svårt att få nån riktig fredagskänsla när man varit hemma så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *