Uppskjutet men bra ändå

Igår hade vi planerat för ett födelsedagsfirande här hemma hos oss, men som så ofta i dessa tider blir det inte alltid som man tänkt sig. Födelsedagsbarnet vaknade och kände sig lite småförkyld så med hänsyn till oss valde han att ställa in. Tråkigt, men så rätt gjort.
Men i dag kände han sig bättre och eftersom solen sken valde vi att vara utomhus. Safety first! Trerättersmiddagen skjuter vi på tills alla känner sig helt pigga o krya och istället grillade vi hamburgare och åt tårta o paj ute i solen. Vi satt ute på min älskade altan i flera timmar, ett riktigt bra avslut på helgen.
Eftersom alla i vår familj fyller år på andra halvåret är det så himla kul att vi nu har fått in två vårbarn i familjen. Kul att få något speciellt att fira under april o maj också. Älskar att fira saker ?
Stökigt men härligt!
Hade även bakat godaste och enklaste blåbärspajen.
Fjolårets favorit! Alltså denna glutenfria och sockerfria tårta är så himla god.
I brist på goda sommarbär garnerade jag tårtan med riven choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *