Att resa eller inte resa

Är det fler än vi som har en utlandsresa bokad i sommar? 

Vår resa är först i augusti men som det känns nu lär det inte bli någon Spanien-resa i år. Eller tror ni det hinner vända? Egentligen brukar jag inte tänka så mycket på det eftersom det är så länge kvar och heeelt utanför vår kontroll.

Men när jag tittade igenom kameran och hittade dessa bilder från i somras så var det svårt att inte börja fundera hur det kommer bli. Kommer Ida få bada hela dagarna? Kommer jag få dricka Cava vid poolen?

Det är bara att vänta o se hur det blir. Medan vi väntar har vi det bra här hemma, hela familjen är frisk och det är ju det viktigaste.

Nu har vi ju påsken att se framemot, en påsk utan speciella planer. Så det blev inte heller några inställda planer. Vi ska bara ta det lugnt, mysa, plöja serier och äta en massa gott. Och så fort solen visar sig går vi nog ut en stund. Vila och återhämtning deluxe kommer påsken handla om.

Nu är det dags för lite onsdagsjobb!

2 reaktioner till “Att resa eller inte resa”

  1. Vi brukar alltid resa i augusti , men iår är inget bokat. Får nog bli en sk Swemester. Finns ju mycket att se i vårt fina land om bara vädret är med oss. Å semesterkänslan med bad och cava får man ta fram vid havet eller egna poolen. Älskar att resa men känner ändå ingen vidare "stress" ang sommaren. Ovanligt för mig som oftast vill ha planer och saker inbokade, Covid 19´s positiva effekter kanske. Ett mer nervarvat levende.

    1. Jag tycker också det är helt ok med hemma-semestrar. Men nu när vi väl har bokat (och betalat) och börjat se fram emot att avsluta sommaren i Spanien så är det lite surt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *