Fira ofta

Igår var det den 19:e och jag har ju bestämt att jag ska fira den 19:e varje månad i år eftersom jag fyller jämnt den 19 juli. Och varför bara fira en dag, när man kan fira flera dagar? Fast nu får vi se om jag ens kan fira ordentligt den 19 juli eller om jag få vara 49 i ett år till och ta mitt planerade mingelparty nästa sommar istället.

Men oavsett om det blir stort kalas i sommar eller inte så fortsätter jag mitt firande den 19:e varje månad. Igår blev det god middag med familjen, lite förbubbel och ett par nya örhängen. En perfekt kväll helt enkelt. Undra vad jag ska hitta på nästa månad?

Jag hade tänkt skriva ett inlägg redan igårkväll men då upptäckte jag att många av mina kort på gamla blogginlägg var borta så då tappade jag sugen att blogga. Jag hoppas bilderna kommer tillbaka av sig själv om nån dag. De jobbar på problemet men vet inte när det kommer vara åtgärdat.

Jag blev dock lite lugnare när jag fick veta att fler hade problem så det inte var jag som hade gjort något galet.

Vilken måndag det har varit och än är den inte slut. Redan före 5 skjutsade jag Leif till tåget och sedan har det varit full arbetsdag, hem för lite middag, köksstädning o Robinson och snart ska jag jobba nån halvtimme till. Men se’n blir det raka vägen i säng för att hinna sova några timmar för morgondagen lär bli minst lika intensiv med full agenda och jag ska försöka stämpla in redan klockan sex.

Men sedan hoppas jag på tre lite lugnare dagar då jag skriva lite instruktioner utan tidspress och deadlines. Känns skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *