Helgen

Vilken underbar helg vi har haft!
Jag har nog lyckats få 8 timmars sömn per natt. Helt otroligt men så välbehövligt.
Vi har faktiskt mest tagit det lugnt i helgen. Det bästa med Corona är ju att man tar det lite lugnare eftersom man försöker hålla sig från både affärer och människor. Lite smågrejer hann vi dock med men vi drog inte igång några stora projekt och inga stora middagar. 
Det vi hade kunnat önska mer av helgen var lite mer sol o värme. I torsdags på Valborgsmässoafton hade vi några soliga varma timmar på eftermiddagen så vi hann med både lite fika och sedan ett glas bubbel på altanen. Fler såna dagar, tack!

Fördelen med att vi är hemma så mycket numera är att jag har kunnat njuta och glädjas av den fina blombuketten jag fick före helgen. Den är helt otroligt vacker just nu. Liljorna har börjat slå ut och är så maffiga o fina och det bästa av allt – de är luktfria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *