Wow vilken dag

Vilken underbar dag som fick avsluta den här långledigheten☀️
Det är nog varmaste dagen i år, so far, och det blev alldeles för varmt i vårt hörn på altanen där vi alltid sitter i början på säsongen. Men nu verkar det som att vi måste flytta ut lounge-möbeln från vårt varma hörn. Det är lika underbart varje år då jag inser att det är så varmt så jag måste flytta ut från lä-hörnet. Sommarvärme på riktigt!
Förutom att njuta av solen o värmen hann vi med att göra en hel del nytta också. Förutom lite vanliga söndagssysslor så skrubbade vi grillen riktig ordentligt – så välbehövligt och vi satte även upp tak o väggar i vår paviljong. Dit vi alldeles strax flyttar lounge-möbeln om värmen fortsätter.
Det blev även första middagen ute på altanen och vilken middag! Vi grillade en bit färsk lax och den blev så perfekt, saftig och helt underbar. Till den åt vi ugnsstekt blomkål, sallad och fetaostkräm (och potatis till de som ville). Supergod middag och jag längtar redan tills vi ska äta det igen. Vilken tur att det är bland de enklaste middagsrätterna att göra.
I dag var det den sån där kväll som man aldrig vill ska ta slut, man vill sitta ute länge länge o njuta. Men nu är det snart Robinson-final och den vill vi inte missa så vi har flyttat in till soffan och avslutar kvällen där.
Bra avslut på en bra dag och långhelg ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *