Isak student 2020

Igår var det Isaks stora dag då han efter tre års studier på Teknikprogrammet tog studenten. Det blev ett konstigt sista halvår och ett annorlunda studentfirande pga Corona men en lika lycklig student som studenter alltid brukar vara. Lyckan att vara klar med den ”obligatoriska” skolan kan inget ta ifrån honom.

Det var två timmar mellan varje klass utspring utspridda på tre dagar och endast två anhöriga per elev fick närvara, så jag och Leif stod på skolgården och tog emot Isak och hans klass. Men vi hade sån himla tur för Ida fick stå och titta på utspringet från ett kontorsfönster alldeles bredvid. Fördelen med att ha släktingar på rätt arbetsplats. Olivia däremot var på sitt nya jobb och anslöt senare till studentmottagningen hemma hos oss.
En studentmottagning som vi inte bjöd in så många till för det gäller att hålla i och hålla ut nu, Corona-faran är definitivt inte över (som många verkar tro). Vi hade en helt underbar kväll med strålande sol och njöt länge ute på vår altan. Precis sånt väder som man vill att varje skolavslutning ska ha. Jag är så glad att min mamma kunde vara med, det fungerade eftersom vi satt ute och såg till att hålla avstånd.

Stolt mamma och glad student
Fina Isak!
Nu blir det en massa jobb hela sommaren och sedan får vi se vad som väntar i höst. Blir det fortsatt jobb eller fortsatta studier. Bara vänta o se…. Vad han än bestämmer sig för är jag säker på att det kommer bli så bra för vår fina kille.
Svårt att förstå att jag nu har två barn som har tagit studenten och min lilla sladdis börjar högstadiet till hösten. Vad hände?
Mormor har sytt en fin studenttavla till Isak.
Lägg märke till Corona-viruset, ett virus som vi för alltid kommer tänka på i samband med Isaks student
En lycklig dag!

En kommentar till “Isak student 2020”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *