Roséväder

Semester, fredag och roséväder?
Vad mer kan man begära?
Dessutom är vi bortbjudna på middag, så jag behöver inte ens ställa mig i köket i dag utan kan bara njuta av kvällen med god mat o dryck i trevligt sällskap. Bara jag orkar hålla mig vaken. Har varit sjukligt trött i veckan men idag känner jag mig äntligen lite piggare. Men det ska bli otroligt skönt att slippa stiga upp strax efter 5 i morgonbitti.
Sista dagen på jobbet innan ledigheten gick bra, men var lite seg. Jag tog dock lite flexledigt på eftermiddan. Varför sitta o kosta pengar när man inte är speciellt effektiv? Men det var faktiskt segare igår, för då var jag riktigt omotiverad, trött och seg och da’n gick sååå sakta. Jag hade så många planer för kvällen igår men jag orkade inget mer än att sitta/ligga i soffan och alla mina to-do:s är kvar. Men nu har jag flera dagar på mig att fixa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *