Lugna helgplaner

Äntligen helg?
Efter en småstressig och trött vecka känns det bra med en hel helg utan planer. Idag kommer jag t.o.m att vara ensam hemma i flera timmar mitt på dagen. Jag ska bara vila o ta det lugnt, göra sånt jag vill o tycker om, kanske baka lite eller ta någon promenad om det fortsätter vara uppehåll. Eller kanske ligga i soffan hela dan. Nej, det klarar jag nog inte av, jag blir rastlös efter ett par timmar trots en bra serie att följa.
Men jag börjar den här helgen som de flesta andra helger, med en lång lördagsfrukost med en massa koppar te, datorn och Nyhetsmorgon. Så får vi se hur jag fortsätter helgen se’n.
Igår hade jag planerat och handlat hem allt till en fredagsmysmiddag men kände att jag borde prioritera vila och lugn så det blev köpesmat istället till barnens stora glädje. Dessutom åkte Isak o handlade maten så jag behövde inte ens lämna huset. Sån lyx att ha flera chaufförer i hushållet. Men nu är den stora frågan om vi ska äta fredagsmysmiddag i dag eller om vi ska spara den till nästa fredag.
Nu ska jag ta en till kopp te och läsa lite nyheter.
Ha en bra lördag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *