Första snön

Igår natt kom första snön, den kom tidigt och den kom rejält. Jag tror aldrig jag varit med om dess like. Det var ett riktigt oväder igår med snö och blåst så det var skönt att vi kunde vara inne så pass mycket för då är det ju faktiskt riktigt mysigt med snö.
Mysfaktorn var dock borta i morse när jag insåg att det hade snöat hela natten och jag var tvungen att åka ut med bilen. Är riktigt nöjd att vi har en hög bil för annars hade jag kört fast flera gånger om är jag rädd för. Det är helt otroligt hur mycket snö det har kommit på lite drygt ett dygn.
Nu har det slutat snöa, men på onsdag ska det visst komma mer. Mer tragiskt är det att prognosen säger att det ska regna i slutet av veckan. Det kommer blir riktigt slaskigt med all denna snö och sen regn på det. Just nu är det så ljust o fint ute, vill gärna att det fortsätter vara det. 
Tror att jag måste gå ut på en promenad och tanka lite d-vitamin, men det är nog bäst att hålla sig till de stora plogade vägarna.
Kanske dags att ställa in de sista utemöblerna?

Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *