Matsedel v.47 november 2020

Kan jag locka med en veckomatsedel? Men visst handlar ni säkert och allra helst att ni beställer mat på nätet, antingen med hemkörning eller hämta upp i affären. Nu gäller det att göra allt vi kan för att stoppa denna pandemi, som vi alla är så less.

Matsedel v.47 november 2020

 
Köttfri måndag
Ida älskar soppor i allmänhet och broccolisoppa i synnerhet. När hon såg att jag skulle tipsa om krämig broccolisoppa blev hon såå sugen på den, så den lär nog finnas på vår egna veckomatsedel också.
Fisk-tisdag

Hur många längtar till jul och julbord? Jag längtar så klart och Janssons är en sak jag lärt mig uppskatta på senare år och nu kan jag inte vara utan den. Den här lågkolhydratvarianten Vitkålsjanssons är så himla god så den måste ni testa

Onsdag
Baconpasta är en riktig vardagsrätt som man snabbt svänger ihop en stressig dag.
 
Torsdag
Whiskykyckling är ett av alla goda kycklingrecept som jag har i mitt arkiv. Kyckling är så gott och passar både till vardag och fest.
 
 
Mysfredag
Vi avslutar arbetsveckan med en riktig mysmiddag och då passar det perfekt med en Köttfärs- och grönsaksfylld varm smörgåstårta – stor varm macka
Veckans godsak
Alla vet väl att choklad och marshmallows passar perfekt ihop så då kan ni ju tänka er hur goda dessa  Marshmallowbrownies är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *