Recept november 2020

November blev en fattig recept-månad med endast 7 recept och mycket beror det på att Fb började bråka så jag fick inte dela länkar till bloggen. Jag tappade sugen totalt där ett tag, men sen fick jag ny inspiration då jag bestämde mig för att flytta bloggen till egen domän. Men då var all fokus på att få igång nya bloggen och jag hade inte så mycket tid till det vanliga bloggandet. Men nu är nya bloggen igång och jag är redo för nya recept igen.

Recept november 2020

Gulaschsoppa med köttfärs fick börja novembers receptsamling. En lättlagade och god vardagssoppa som man med lite roligare tillbehör enkelt gör till en festsoppa.

Tigersnittar är en modern variant på schackrutor där man blandar en vit och en brun deg till en god småkaka.

Lite lättare smörgåstårta försökte jag mig på när jag använde fullkornsbröd och lite lättare alternativ och skippad majonnäs. Riktigt god fick jag som omdöme.

Krämig pasta, då man blandar ihop allt redan i kastrullen är så gott och den här laxpastan med citron och spenat var inget undantag.

Fryst cheesecake är Idas nya favoritefterrätt och det var perfekt att fylla frysen med i somras när jag fyllde år. Så enkelt att ta fram en efter en i samma takt som de tog slut.

Saftiga toscarutor med daim bakade jag i efterhand till Leif som en födelsedagspresent eftersom tosca och daim är hans favoriter. Vad kan gå fel liksom?

En annan av Leifs favoriter är Chicken Thai så det åt vi som hans födelsedagsmiddag tillsammans med barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *