Recept februari 2021

Som vanligt när en månad har passerat gör jag ett samlingsinlägg med alla månadens recept. Februari är en ovanligt kort månad, men det är inte bara därför jag har publicerat väldigt få recept.

Största anledning till så få recept är för att jag varit lite småhängig samtidigt som jag har jobbat sjukt mycket och har då varit helt slut på energi efter jobbet. Så det har blivit mycket snabbmat, både hemgjord och köpt. Inte mycket att blogga om.

Recept februari 2021

Februaris första recept var en röd linssoppa som vi åt i december. Så lätt hänt att glömma bort recept om jag inte bloggar om dem på en gång. Och då blir det även så tokigt så att det är tomtar på bilderna i februari 🙂

Sedan fyllde jag på arkivet med ännu ett gott och krämigt pastarecept – Kycklingpasta med tomatbasilika Alltså jag blir aldrig less dessa goda pastarätter.

Grytbröd med julmust eller cola är ytterligare ett julrecept som hamnade på bloggen först i februari. Jag måste ju skärpa mig 🙂 Men det var verkligen ett supergott bröd som vi alla älskade och jag var ganska säker på att jag hade bloggat om det redan i julas.

Rotselleri- och potatissoppa åt vi som förrätt när vi firade Alla hjärtans dag. Jag älskar att äta en lite skål god soppa till förrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *