Gratinerad tortellini

Idag gjorde jag en gratinerad tortellini och till det stekte jag kycklingfiléer som jag kryddade med salt och peppar, sedan hällde jag på balsamvinäger och lite vatten, dessutom pressade jag över lite mandarinsaft. Sedan på med locket och låt kycklingen koka klart. En god tomatsallad var gott till.

Gratinerad tortellini
Tortellini med ostfyllning
Sås:
100 g ädelost
1 dl matlagningsgrädde
0,5 dl creme fraiche
Till gratinering:
1-2 dl riven ost

Koka tortellinin enligt anvisning på förpackningen. Lägg den väl avrunnen i en smord gratängform.
Skär osten i mindre bitar. Blanda med grädden i en kastrull och värm. Rör i creme fraiche.
Häll såsen över tortellinin, strö över riven ost och gratinera i 250 grader i 10 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *