Trettondagsafton

Ikväll har min kusin Susanne, Jan-Erik, Sandra och Joakim varit här. Vi har ätit och surrat hela kvällen – så trevligt. Istället för att äta förrätten sittande ordnade jag några röror som man själv fick klicka på hårdbröd eller crostini. På så sätt umgicks vi alla i köket medan jag gjorde klart varmrätten. Jag hade gjort fyra olika röror – kantareller, lax, hamburgerkött och löjrom. Hamburgerköttröran var samma som jag använde till canapérna på vår bröllopsmiddag och löjromsröran var en löjromsbomb i miniformat.

Till varmrätt åt vi glöggryta, potatis, sallad och hälla-ut-bröd. Till efterrätt blev det chokladtryffeltårta, kanel- och lingonkaka, glass, grädde och jordgubbar. Jag hade lite svårt att bestämma mig vad jag ville göra för efterrätt så jag gjorde två.

En kommentar till “Trettondagsafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *