Lax med tomater och örter

Jag vaknade i natt av att Ida sov oroligt och var kokhet. 40,2 hade hon i feber så vi gav henne febernedsättande och efter ett tag somnade hon om. Hon har så klart varit hemma från förskolan idag, men till vår stora glädje och förvåning har hon varit feberfri och frisk hela dan. Hoppas att hon inte får ny febertopp i natt.

Lax med tomater och örter
4 portionsbitar lax
2-3 dl grädde
75-100 g fetaost
2-3 msk frysta provensalska kryddor
4-6 soltorkade tomater
salt o peppar

Salta och peppra laxen innan den läggs i en ugnsform.
Mosa fetaosten och skär tomaterna i mindre bitar. Blanda ihop med grädde och provensalska kryddor.
Häll det över laxen.
Tillaga i 200-225 grader i ca 20 min.

Vi åt laxen tillsammans med pasta och en spenat- och tomatsallad. Det blev väldigt god smak på fisken, t.o.m. barnen åt utan alltför stora protester. Jag saltade fisken med mitt salvia- och rosmarinsalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *