Skolavslutningsbuffé 2010

Nu har båda skolbarnen sommarlov. Isak hade skolavslutning redan i går och i dag var det Olivias tur. Ida får sommarlov om två veckor. Traditionsenligt firar vi sommarlovet med en buffé som vi äter i solen på altanen.

I år åt vi kycklingfilé i marinad, chicken nuggets, kycklingklubbor, teriyakilax, brieostpaj, basilikapotatis, risoni, grönsaker, spenatsallad, yoghurt+thaichilisås, örtyoghurtsås, ostbollar med gräslök, brieost, hälla-ut-bröd. När det var dags för efterrätt kom glassbilen så då gjorde vi det enkelt för oss. Om vi inte hade ätit glass hade vi ätit den mjölk- och äggfria jordgubbstårtan som jag gjorde i går för att fira Isaks sommarlov.

2 reaktioner till “Skolavslutningsbuffé 2010”

  1. Buffén är ju fantastisk! Men de tre jättefina barnen är ju outstanding! Och extra snygga efter frisören gjort sitt…
    Kram från Susanne
    (som inte får sommarlov förrän 1 juli…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *