Matsedel v.40 okt 2010

I dag är det kanelbullens dag. Tyvärr har jag inte hunnit baka några kanelbullar, det hade varit gott att smaska på några nybakade bullar till kvällsteet. Isaks födelsedag närmar sig och till helgen ska han ha sitt första kalas, så i veckan måste jag hinna baka lite. Kolakakor har han önskat sig och äppelpaj ska jag också göra för det brukar vi alltid ha istället för tårta på hans kalas. Sen har jag inte bestämt vad jag mer ska baka för nå roligt. Någonting med choklad lär det bli för inget fikabord är komplett om det inte finns choklad, eller hur?

Matsedel v.40 okt 2010
Må: Lasagne på Per Morbergs vis
Ti: Djungelkyckling
On: Korv
To: Kräftsoppa
Fr: Grillad kyckling
Lö: Isaks kalas – Tacos
Sö: Fransk festkyckling

2 reaktioner till “Matsedel v.40 okt 2010”

  1. Choklad är alltid gött. Kanske choklad-cake-pops? Eller cupcakes.. Cupcakes är alltid uppskattat. Men det säger väl jag för det är det enda jag bakar.
    Kolla inspiration på Annas Cupcakes på Facebook. Vill du ha något recept är det bara att hojta.

  2. Vad är choklad-cake-pops?

    Jag bakar ju helst äggfritt, framför allt nu eftersom det är en äggallergiker som fyller år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *