Halloween

Idag är det Halloween, men vi tjuvstartade igår då det var lördag. Tycker det är skönt att Halloween i år inte infaller i närheten av All-helgona-helgen. Fast många verkar tro att det är samma sak. När Olivia var ute med kompisarna och körde ”bus eller godis” var det några som sa att de var en vecka för tidigt. Då förklarade Olivia så duktigt att de var en dag för tidigt eftersom Halloween är den 31 oktober. Ifjol gjorde jag en Halloween-middag men det gjorde jag inte i år. Men i år gjorde vi en pumpa-lykta för första gången.

I går bakade jag och barnen kanelbullar så det luktade ljuvligt i huset. Det finns inte många dofter som slår det. Ida har ett otroligt tålamod när det gäller bakning och hjälpte mig hela tiden. De större barnen droppade av lite efterhand. Vid frukost önskade Ida att vi skulle baka bullar idag också, men eftersom vi nu har fullt med bullar i frysen känns det lite onödigt. Så vi satte igång att baka Emys limpor istället. Men snart är det dags för saffransbullar, ååh vad jag längtar.
Visst har ni kommit ihåg att ställa om klockorna till vintertid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *