Allhelgonamiddag

Nu är höstlovet slut och barnen ska till skolan igen. Det har varit så enkelt varje morgon nu på lovet när det bara har varit jag och Ida som ska i väg. Jag har stämplat in långt före åtta varje morgon. Men det har varit desto stressigare kring lunch att skynda sig hem så att de inte behöver vara ensamma hela dagarna. Det har gått jättebra för Olivia och Isak att vara hemma. Jag var lite orolig innan lovet hur det skulle vara med syskonkärleken.

Till veckan fyller Leif år men vi firade honom redan i kväll med en festmiddag.

Förrätt
Marinerade räkor med vitlöksbröd
Varmrätt
Ugnstekt kalkon med tillbehör
Efterrätt
Fryst tiramisu-tårta
Dryck
Rotari rosé, vatten, rabarbersaft, öl, marsalavin och te

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *