Gott Nytt År

Då är det redan sista dagen på 2010. Oj, så fort det har gått och vad mycket som har hänt. Imorgon är det 2011. Undra hur länge det kommer ta innan man lär sig säga och skriva rätt år? Det brukar ta länge för mig att vänja om mig.

Nu håller jag på för fullt i köket med nyårsmiddagen. Vad äter ni ikväll? Så här ser vår nyårsmeny ut:

Förrätt
Gratinerad hummer med vitlöksbröd
Varmrätt
Kokta morötter, broccoli och brysselkål
Sallad
Efterrätt
Julgodis
Nu vill jag passa på att önska er alla
Gott Nytt År
Hoppas ni fortsätter följa mig och mina recept även under 2011.

3 reaktioner till “Gott Nytt År”

  1. Jag fortsätter också följa dig såklart. Och jag kan hälsa att det finns en i min familj som brukar lägga fråga "du har väl kollat Saras receptblogg först" när jag säger att jag ska prova något nytt… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *