Vinn ”Soup in a cup”

Tävlingen är avslutad!

Nu är det dags för ännu en tävling! Kelda och jag tycker att ni var så duktiga på att leta soppor så ni borde även få smaka hur de smakar. Därför lottar jag nu ut några ”soup in a cup”-varucheckar som går att lösa in mot en ”soppburk”.

För att vara med och tävla vill jag att du i kommentarsfältet skriver vilken som är din favoritsoppa, (du behöver inte välja en soup in a cup). Jag tror min favorit är köttsoppa med mycket klimp.

Eftersom min ledtråd på förra tävlingen handlade om julen. Tycker jag att det passar att den här tävlingen pågår t.o.m ”tjugonda’ Knut när julen ska ut”, alltså torsdag 13 januari 2011. På fredag drar jag 5 vinnare som vinner 3 varucheckar var.

Lycka till!

34 reaktioner till “Vinn ”Soup in a cup””

 1. Hej!

  Jag gillar inte soppa så mycket, men jag gillar kött-soppa med MYCKET klimp. Om det är lite klimp gillar jag det inte…

  /Olivia

 2. Keldas färdiga Thai-soppa är en favorit här, (men har inte provat soup in a cup-varianten) annars har jag en riktigt god mellis-soppa vi äter ofta, mango- och blåbärssoppa med naturell yoghurtbas – både mums och nyttigt!

  God fortsättning!
  /Andrea
  andrea.sandell@gmail.com

 3. Min favoritsoppa är viktväktarnas heta nudelsoppa. Mmmm!!!
  Jag ät gärna med o tävlar. 🙂

 4. Jag måste hålla med dig om en köttsoppa med mycket klimp! Gjorde de i söndags och de är ju så gott 🙂

 5. Min favoritsoppa är tomatsoppa med bacon och mozarellabollar. Gärna en god ostsmörgås till det

 6. Mammas grönsakssoppa – där receptet gått i arv i generationere, men inte nått mig än. kött som kokas, som ger ett underbart gott spad, sen potatis, purjo, morötter, palsternacka med mera . Serveras med frukostknäckebröd, med smör och gärna lite salt Så gott…

 7. Broccolisoppa! Gillar inte broccoli egentligen, men i soppform med creme fraiche och ost är det supergott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *