Matsedel v.8 feb 2011

Det blev en VM-medalj, ett silver, i går i herrarnas slalom, precis som jag hade hoppats och trott. Till helgen börjar längd-VM då blir det fler medaljer, eller hur? Jag hade hoppats på lite varmare väder i veckan, men i morse när jag vaknade var det kring 26 grader kallt. Så det verkar som jag får vänta ett bra tag på att kylan ska försvinna. Igår var det kring 17 minusgrader och man tyckte att det var varmt. Det är ju knäppt, i vanliga fall tycker man Inte att det är varmt vid de temperaturerna.

Matsedel v.8 feb 2011
Må: Stekt korv och potatis
Ti: Kyckling i ugn och ris
On: Spagetti och köttfärssås
To: Pizza
Fr: Kreolskans vardagsgryta med fläskkarré
Lö: Tacos och marinerad rostbiff (lammstek)
Sö: Stek med ingefära, honung och balsamvinäger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.