Ny stor temugg

När vi vaknade var det strålande sol ute och vi började planera uteaktiviteter. Men nu har solen försvunnit och ersatts med moln, så nu blir det nog att jag fortsätter städa och röja inne istället.

Jag är en stor tedrickare, jag dricker flera koppar/muggar om da’n och jag älskar att köpa nya temuggar. Många av mina temuggar har jag köpt på Indiska för där har de oftast de ”godaste” temuggarna med rätt tjocklek. Dessutom hittar jag ofta fina muggar där. Mitt senaste fynd hittade jag på Indiskas rea i en av mina favoritfärger – turkos. Jag har länge saknat en riktigt stor mugg, men nu har jag hittat den. Den här rymmer nästan en liter.

Stor fin mugg, perfekt till både vanligt te
och chai-te med skummad mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *