Stora rummet i källaren

I dag har vi hållt på att färdigställa stora rummet i källaren. Äntligen! Det har tagit ett tag men vi håller på med flera renoveringar samtidigt som är beroende av varann och då tar det tid. Vi har gjort en grundlig renovering där vi började med att bila upp golvet och suga bort all lera som låg under huset. Sedan fyllde vi med grus, la markisolering, la slingor för vattenburen golvvärme och gjöt nytt golv. Sedan har vi målat väggar, tak och öppna spisen och lagt klinker. Puuh! Men det känns så skönt nu när det är möblerat och man vet att det är ordentligt gjort underifrån.

Det viktigaste för Leif var att få sitt favoritskåp på plats. När det stod där det skulle var han ganska nöjd men skruvade även ihop nya tv-bänken och lyfte in soffan. Jag har skurat och putsat så att alla saker är rena från byggdamm. Isak tyckte det blev så mysigt där nere så han sover där i natt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av lugn och ro och en kopp te innan jag ska gå och lägga mig bredvid en snarkande Ida. Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga ut fler bilder på vårt nya rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *