Fler bilder från källaren

Nu kommer några fler av de utlovade bilderna från källaren. Väggarna är målade i en varm vit/ljusbeige färg och på golvet har vi klinker i en beige färg.

Väggen och golvet. Svårt att få till rätta färgerna på kort.

Vi är dock inte helt klara där, vi väntar bl.a. på fötter till våra nya förvaringsmöbler. Eftersom att städa är det värsta jag vet vill jag underlätta det så mycket som möjligt. Ett sätt är att få upp möblerna lite så att man enkelt kommer åt att dammsuga. Ett annat är att ha bra förvaring med dörrar eller lådor istället för öppna skåp som det dammar in i.

Vår nya tvbänk som väntar på fötter.

 
Köpte även en annan förvaringsmöbel, i samma serie som tv-bänken, där vi ska ha pussel, spel mm.

Den lilla vitrindelen kommer inte bli svår att fylla.
Nu ska jag fortsätta med kvällen påskbuffé där vi bl.a. kommer att ha laxtårta, räkor, löjrom, inlagd sill, senapsill, matjessill i glas, rostbiff i glas och ägg förstås. Har hela Sverige varmt och skönt idag? Vi har 15-20 grader lite beroende på var man är. Ida har tagit fram uteleksakerna och leker med vatten. Imorgon måste vi ta fram utemöblerna och skura av dem så vi har nå ordentligt att sitta på när vi ska vara ute och njuta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *