Nu ska det bakas

I går fick jag ett roligt paket från Dr Oetker med lite nyheter från dem så nu ska vi baka. Strösslet med jordgubbssmak har vi redan haft hemma och det var en storfavorit som alla barnen tyckte var jättegott. Sockermassa har jag aldrig använt men nu får jag äntligen chansen att prova. Gäller bara att komma på ett bra tillfälle att göra en god och fin tårta. Kanske gör jag den ägg- och mjölkfria prinsesstårtan igen, men använder vanlig grädde den här gången eftersom det är viktigast att den är äggfri numera. Dessutom fick jag sockerrosor och blad så att tårtan kan bli extra fin.

I paketet från Dr oetker fanns chokladsås, jordgubbs- och chokladströssel,
sockermassa, vegegel, tårtmousse och sockerrosor och blad.

I paketet var även något som heter Vegegel som är liknande gelatin men som även vegetarianer kan använda. Det ska jag försöka mig på att använda också, kanske till pannacotta eller lax- och räktårta. Är det nån som redan har använt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *