Jordgubbar med smaksatt Kesella

Idag har barnen badat många timmar i flera omgångar nere i älven. De har dessutom hunnit med att bada i Idas pool på gården och duscha med vattenslangen. Med strålande sol, klarblå himmel och vindstilla har man verkligen behövt bada flera gånger för att inte få värmeslag. Här brukar det alltid fläkta lite grann men idag var det nästan spegelblankt på vattnet. Nu regnar det lite, lite grann, om det nu ändå ska regna kan det väl vräka ner hela natten för det måste vara otroligt torrt överallt efter den här värmeböljan. 

Den senaste tiden har vi ätit mycket vatten- och honungsmelon och framför allt mycket jordgubbar. Jag har fått prova Kesella smaksatt med rabarber, som är en nyhet för sommaren. Vi åt den tillsammans med jordgubbar och det var riktigt gott men jag vet inte om det smakade så mycket rabarber. Jag har även fått hem den andra Kesella-nyheten som är smaksatt med hallon. Den tycker jag låter godare och mer spännande att äta. Har ni nå tips vad man ska använda den till?
Nu när det har svalnat ner något ska jag passa på att baka barnens favoritmuffins, äggfria kokosmuffins till söndagens 4-årskalas. Jag ska baka dem i småbrödsformar för till små barn brukar det vara rätt bra storlek för de brukar ju ofta bara ta någon tugga och sen är de nöjda.

2 reaktioner till “Jordgubbar med smaksatt Kesella”

  1. Kanske prova till någon typ av smoothie?
    Eller som ett tillbehör till en mustig chokladkaka/brownie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *