Ida 4 år

Nu är snart Idas 4-årsdag slut. Hon ligger och sover efter en lång och rolig dag som började i morse med att hon låtsades sova och vi kom in och sjöng för henne. Sedan öppnade hon några paket redan i sängen innan det var dags för frukost ute. Även i dag har det varit en otrolig sommardag och det är inte många minuter vi har varit inomhus.

Frukost på altanen
och Ida visar hur många år hon fyller.

På eftermidda’n kom mormor och morfar med fler paket. Det var smådockor med säng och garderober som mormor berättade en saga om och det blev väldigt uppskattat för Ida ville höra sagan om och om igen. Till fikat blev det kokosmuffins med rosa frosting, chokladbollar, havrekakor med rabarber, kanellängder, marängjordgubbstårta och för att väga upp det söta hade jag även polarkaka med skinka och gurka. Efter fikat ville barnen åka och bada så de följde med mormor och morfar hem till dem för ett dopp i älven medan jag fixade middagen.

Dagens fikabord

Till middag åt vi surströmming och det var lika gott som vanligt. Vi hade de klasssika tillbehören – hårt och mjukt tunnbröd, potatis, smör, lök, tomat och även turkisk yoghurt. Dagen avslutades med jordubbar och trots att klockan var över åtta så sken och värmde solen som om det var mitt på dan.

Jordgubbar i strålande kvällssol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *