God morgon

God morgon på er denna söndagsmorgon. Efter att ha målat huset och fixat mat o fika till målare i två dagar måste jag i dag ta hand om hus och tvätt som har hamnat på efterkälken när vi har prioriterat husmålning. Ska passa på att tvätta nu när solen åter skiner och jag kan hänga ut kläderna på tork.

Lyxat till det med våfflor till frukost.

Imorgon återvänder vardagen med jobb, dagis och fritids, om ytterligare en vecka börjar även skolan. Trots att det har varit en kanonsommar med sol nästan varje dag skulle jag gärna ha sommar, sol och värme ett tag till. Jag är inte riktigt redo för hösten än, trots myset med tända ljus. Ni har väl sett att Luleå vann solligan i år.

En kommentar till “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *