Pastabacken

Den här första arbetsveckan har jag inte haft så mycket inspiration när det gäller mat. Vi har ätit snabb ”barnmat” så som grillkorv och köttbullar. Jag som älskar att planera mat till kalas och högtider hade inte ens kommit på nå kul till gårdagens middag, trots att det var vår bröllopsdag. Barnen tyckte att vi skulle fira på restaurang, så då gjorde vi det.

Bröllopstårtan jag gjorde för tre år sedan

Vi gick på stans bästa pastarestaurang, Pastabacken, och åt alldeles för mycket så vi orkade knappt gå därifrån. Kombinationen för lite sömn några nätter och för mycket pasta i magen gjorde att jag somnade när vi kom hem och jag skulle söva Ida. Det brukar aldrig hända. Efter någon timme vaknade jag men kände mig helkonstig så jag tittade bara på tv en timme innan jag gick och la mig på riktigt…och somnade.

Men nu känner jag att inspirationen och längtan efter att laga mat är tillbaka, så ikväll blir det en ny rätt med lövbiff. Till det ska vi äta blomkålsris och vanligt ris. Imorgon ska vi njuta av årets surströmming och efter surströmming är det extra gott med choklad så jag ska försöka hitta nå smarrigt recept att prova imorgon.

2 reaktioner till “Pastabacken”

  1. Oh shit. Inte kom jag i håg att det var den dagen i går… och vi som fick finbesök och allt… Grattis i efterskott till er båda! /Å

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *