Sista grillhelgen?

Nu när solen äntligen visat sig igen har vi passat på att grilla både igår och idag. Igår grillade vi Isaks favorit från i somras, karrékotletter, och idag grillade vi thaimarinerade kycklingfiléer. Undra om det var sista grillmiddagen för säsongen? På vintern grillar vi mest bara hamburgare och korv. Sen startar vi nästa grillsäsong till valborg.

Thaimarinerade grillade kycklingfiléer

Nu håller jag på att förbereda kycklingspett till Olivias nästa kalas. Olivia älskar bufféer så självklart har hon önskat sig det till släktkalaset och det har ju inte jag något emot. Så nu kommer resten av veckan gå åt till att planera buffébordet, som oftast består av några gamla favoriter och några nyheter. Nån rätt med rödbetor blir det i alla fall nu när de är billiga och goda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *