Rökt skinka o Mango mojo på Quadritos

Jag tycker det är så kul att följa vilka recept som har mest visningar för tillfället. Ni har väl sett den statistiken till höger på sidan. Förra helgen, vid Halloween, gick Spindeltårtan som en raket högt upp men nu när Halloween är över då rasar den på listan. Nu vid Allhelgonahelgen är det istället helstekt kalkon som är sök-favoriten. Snart blir det väl julrecept som det söks på…åh vad jag längtar. Jag har några favoriter från i fjol som återkommer i år, men sjävklart provar vi en del nya julrecept också.

Här kommer ytterligare ett Tex Mex Tapas recept.

Rökt skinka o Mango mojo på Quadritos
8 Quadritos
2-4 skivor rökt skinka
4 msk Mango mojo

Dela skinkan och vik ihop den, lägg den på Quadritosen.
Toppa med Mango Mojo.

Jag la Mango mojo först och skinka överst, men det hade nog varit bättre att lägga mango mojon på skinkan för att den inte skulle åka upp. Quadritos liknar ”vanliga” tacochips och mango mojo är en sås som görs på mango, ingefära, jalapeño, vitlök och lime. Det här var också ett väldigt gott tilltugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *