Grillpremiär

Glad påsk!

Nu är påsken här med några dagar extra ledigt. Nästa vecka har barnen påsklov och jag har tänkt vara hemma med dem på tisdag men i övrigt ska jag jobba men det blir nog en och annan långlunch hemma med barnen.

Skärtorsdag innebär att jag slutade klockan 12. När jag hade jobbat klart for jag på Kvantum för att handla mat och jag var inte ensam om att påskhandla idag. Det var folk och vagnar överallt, tur att det går snabbt i kassan när man använder självscanning.

Idag har vi haft grillpremiär då vi grillade Isaks favorit – karrékotletter. Tyvärr kände han sig lite hängig så han åt inte så mycket utan gick och la sig och vila istället. Vi andra åt köttet med god aptit tillsammans med potatishalvor, chili-bearnaise och sallad. En riktigt god och enkel måltid. Efter att ha vilat ett tag mår Isak nu bättre igen, hoppas det fortsätter så för han har ju varit tillräckligt sjuk de senaste månaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *