Grillat och gott

Vilken härlig dag det var igår med strålande sol från en klarblå himmel. Efter en lugn morgon gick vi ut och städade bort alla skidor och spadar som stått i entre-gången, sen sopade vi dessutom bort allt grus som låg där. Sen lyfte vi ut en litet runt bord så vi kunde sitta i solen och fika. Så härligt! Det ser ut som vi kan sitta ute i solen idag också.

Grillburgare med lantbröd, grönsaker och dressing
serverad i plastkorg till barnens stora glädje.

Allt som oftast när solen skiner så grillar vi, så även igår. Igår blev det grillburgare smaksatt med bl.a. chilisås, basilika och Västerbottensost. Dagens tips! Använd lantbröd, som ni grillar lite lätt, istället för vanligt hamburgerbröd. Har ni inte provat byta ut brödet så gör det för det är så mycket godare. Till dressing blandade jag ihop yoghurt och thai-chilisås.

Som vanligt lägger jag alla grönsaker på ett fat
och var och en får välja sina favoriter.

Efter middagen kom Maria på besök och såg Let’s dance tillsammans med oss och fick vara testperson. Jag passade nämligen på att bjuda på några av kakorna som jag tänker ha till försäljning. Jag fick godkänt!

Nu är det dags att koka ägg och duka fram frukost denna soliga påskafton. Ha en härlig dag!

2 reaktioner till “Grillat och gott”

  1. Vi har en lugn och skön påsk utan måsten och tider att passa. Hoppas du också har det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *